Cookie og privatlivspolitik

Introduktion

Når du klikker rundt på min hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om, hvad du klikker på og hvor længe du er på de enkelte sider. Oplysningerne bruger jeg til at forbedre indholdet på min hjemmeseide, så du kan få en endnu bedre oplevelse.

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål, som står beskrevet herover. I mine cookies er der ikke gemt personlige oplysninger og de informationer, som bliver samlet er anonyme. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet bruger cookies fra tredjeparter, bl.a. Google Analytics og MailChimp. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering  

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Brug af personoplysninger

Generelt

Alle informationer, som kan henføres til dig, er personoplysninger. Ved brug af min hjemmeside, bliver der indsamlet personoplysninger. Det kunne være, når du klikker på indhold eller hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Derudover indsamler jeg oplysninger i forbindelse med samarbejde, for at jeg hjælpe dig bedst muligt. Det er oplysninger, som du enten selv har givet mig, eller som kan findes via offentlig tilgængelige registre, fx cvr.dk

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet fra hjemmesiden og efterfølgende behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail. Det vil være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev eller udfyldelse af en kontaktformular.

Oplysningerne bliver kun brugt som aftalt med dig og sælges ikke videre. Der bliver ikke indsamlet oplysninger, som du ikke selv har givet mig, eller som kan findes via offentlig tilgængelige registre.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at sende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold, samt udføre aftalte opgaver.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, med dit samtykke. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Særligt vedr. Facebook

Facebook og jeg indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger min Facebook-side WebsitterService. Formålet med behandlingen er, at jeg kan markedsføre mig over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.

Jeg er opmærksom på Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber mig at sikre, at de besøgende på min Facebook-side får information om persondata. 

Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af besøgende på min offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Du kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles efter besøg på min Facebook-side, bedes du undlade at besøge den, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for mig at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Hvis du ønsker det, er du altid velkommen til at kontakte mig på jette@websitterservice.dk eller tlf. 50 57 13 63 Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der jeg behandler om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

WebsitterService
v/ Jette Drøger
Uglemosen 9
3390 Hundested
Telefon: 60 55 13 63
E-mail: jette@websitterservice.dk

Privatlivspolitik udarbejdet efter skabelon og retningslinjer fra www.minecookies.org