Daglig vedligeholdelse af hjemmesider

Få hjælp til den daglige vedligeholdelse af din hjemmesideFylder vedligeholdelsen af din hjemmeside rigtig meget oppe i dit hoved, uden at du egentlig får gjort noget ved det? Og når du endelig får sat dig ned ved pc’en, så føler du, at du bruger din tid helt forkert.

Det er der en særdeles nem løsning på. Du kan nemlig overlade den daglige/løbede vedligeholdelse af din hjemmeside eller webshop til mig. På den måde får du mere tid til det, som betyder noget i dit liv.

Inden du overlader din hjemmeside eller shop til mig, så vil vi i fællesskab afklare, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Uanset om det er et tæt samarbejde du ønsker, eller at du vælger at give helt slip, eller et sted der i mellem, så finder vi den løsning, som passer til dig, og som kan give dig ro i maven.

Hvor lang tid tager det?

Hvis jeg blot skal lægge tekst og billede ind, uden af bearbejde det på nogen måde, tager det ca. ½-1 time.

Hvis tekst og evt. billede(r) skal bearbejdes, tager det længere tid. Hvor lang tid, afhænger af antallet af billeder og længden på teksten. Ligesom en eventuel godkendelse fra din side også tager tid.

Husk, hvis du har købt et klippekort, så er mindste betaling 1 klip – 30 minutter. Dvs. har jeg løst en opgave for dig som varer 30 min, så trækker jeg et klip på klippekortet. Har du ikke købt klippekort, så skal du betale for 1 time for samme opgave. Her kan du se alle mine priser. og læse lidt om, hvor lang tid forskellige opgaver cirka tager. Og er du i tvivl om noget, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.