Er der noget mere kedeligt end at arbejde alene?

Skøn udsigt over Isefjorden fra Lynæs Surfcenter

Er der noget mere kedeligt end at arbejde alene?

Måske kender du det. Du sidder hele dagen alene og arbejder – måske på klinikken, eller på det gamle børneværelse, som nu er lavet om til kontor.

Ja, du har selvfølgelig kontakt med kunder/klienter i løbet af dagen, men når det så bliver aften og du ved, at du bliver nødt til at kigge på det der Facebook opslag,

eller nyhedsbrev,

eller hjemmesiden skal måske opdateres lidt.

Så begynder du at få ondt i maven eller måske gaber du kæben af led ved tanken.

Du ved, at du bør, for det står i kalenderen for i dag, men du vil egentlig hellere hygge med familien, gå i biografen, på café, pudse vinduer… For alt andet er bedre end at arbejde med din markedsføring. Det er bare SÅ kedeligt og du kan heller ikke lige huske koderne til at logge ind. Det må blive i morgen, tænker du og slukker pc’en.

Jeg kender det alt for godt. Selv om jeg arbejder med hjemmesider og andres markedsføring, så er min egen markedsføring, ikke det der står øverst på farvoritopgavelisten. Det er ensomt og derfor også trist og kedeligt. Derfor bliver bagt rigtig mange kager hjemme hos os – når jeg burde arbejde med min egen markedsføring, meeen det er jo rart at kunne glæde familien, når jeg laver overspringshandlinger. (Det er også derfor at der stort set ikke kom nyhedsbreve ud i foråret. Solen skinnede og det var hyggeligere at hjælpe familien, naboerne, vennerne med bl.a. flytninger, praktiske ting og frivilligt arbejde.)

Jeg tog også i foråret beslutningen om at WebsitterService var blevet stor nok til at flytte hjemmefra. Det blev til et lille kontorfællesskab – Kontoret – nær hvor jeg bor. Det betyder at jeg kan tage cyklen, mens jeg nyder fuglenes sang og mærker vinden blæse i håret på vej til arbejdet. Det ligger i et vildt hyggeligt område af byen, næsten med udsigt over vandet. Her er skønne ”kollegaer” at sludre med og behagelige omgivelser at arbejde i. Så jeg er ikke længere helt alene med mine markedsføringsopgaver. 

Billedet øverst er fra Lynæs Surfcenter, som Kontoret er en del af.

I det næste indlæg, vil jeg fortælle mere om de fordele, som jeg ser ved at sidde sammen og løse opgaver.

Ryd op på din hjemmeside
- og få styr på dit kontrolpanel

5 dages online minikursus 2.-6. oktober 2023

Vedligeholder du din egen hjemmeside og er det blevet svært at finde rundt “inde bag ved”?
Så deltag i WP klubbens minikursus og få styr på dit kontrolpanel.

Pris for deltagelse: 0 kr*

*Kurset er for medlemmer af WP klubben.
Du får lige nu 10 dage til 0 kr.
Månedsprisen er herefter 350kr +moms