WP fokus
- arbejd med din hjemmeside.

En online arbejdsdag

Flytter du også aftalen med dig selv, om at du skal arbejde med din hjemmeside?

Eller går du i stå, når du arbejder med din hjemmeside, fordi du ikke har nogen at spørge? Og du er ikke tryg ved at søge hjælp på YouTube?

Så er WP fokus – arbejd med din hjemmeside for dig.

WP fokus – arbejd med din hjemmeside er skabt til dig, der savner et sted, hvor du kan arbejde med din hjemmeside i trygge rammer. Her sidder du hjemme hos dig selv og har mulighed for at spørge om hjælp fra dansk underviser, mens du arbejder.

Det er mulighed for at deltage 2 timer hver måned. På 2 timer kan du nå et godt stykke med din hjemmeside, fordi du har mulighed for at spørge om hjælp, så du kan komme videre.

Det er ikke bare en spørgetime. Du kan dele din skærm og blive guidet i, hvor du skal klikke.

Sådan forløber en WP fokus

Tilmeld dig til en online arbejdsdag

Hvem er bag?

Din vejleder i WP fokus er mig, Jette Drøger. Jeg er indehaver af WebsitterService og WP klubben. Hjemmesider har i mange år været en del af mit arbejdsliv og det har givet mig over 22 års erfaring med hjemmesider, heraf ca. halvdelen med WordPress.

I den periode har jeg også har undervist andre i brugen af WordPress.

Siden sommeren 2019 har jeg været certificeret i Emotionelle kundetyper®. Det viden jeg har lært her, er en brugsanvisning på, hvordan man skal kommunikere til forskellige kundetyper/målgrupper.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, WP fokus er ikke en spørgetime. Det er meningen, at du kan arbejde koncentreret med din hjemmeside i to timer. Hvis der opstår spørgsmål undervejs, så kan du få svar på dem.

Hvis du har spørgsmål inden du kommer, kan du selvfølgelig få svar på dem inden du starter med at arbejde.

Ja, der er tid til at få hjælp. Holdene vil højst være på 6 deltagere.

Jeg har valgt, at WP fokus skal være en tilkøbsmulighed for medlemmer af WP klubben. De har i forvejen en gratis WP fokus om måneden som en del af medlemskabet, men mange ønsker mere tid til at arbejde med deres hjemmesider.

Da det er et arrangement, som kan interessere mange andre, er det planlagt så alle kan deltage.

Medlemmerne har ikke fordele under selve arbejdsdagen.

Nej, det bliver ikke optaget.

Det er en god ide, at du har et kamera og mikrofon. Ofte har de fleste computere i dag begge dele indbygget. Ellers kan headsettet fra din mobiltelefon også bruges.

Du kan godt deltage uden kamera og mikrofon, men det er lettere at føre en samtale med mikrofon end via den indbyggede chatfunktion.

Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på mail. 

Har du bedt om en faktura, vil du modtage den inden for et par dage.

Få dage inden WP fokus afholdes vil du modtage en mail med et link, hvis du har betalt for deltagelse.

Jeg er gået efter at finde en pris, de fleste kan betale. 400 kr lyder måske af meget, men det er kun 200 kr i timen. Du finder ikke mange steder, hvor du kan få individuel hjælp på dansk til den pris. Tænk også på den værdi det vil give dig at komme videre med din hjemmeside.

Til sammenligning er min normale timepris er 830 kr + moms. 

Hent værktøjskassen med gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. 

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Se også min privatlivspolitik.