Hvor stiller du alle dine spørgsmål om WordPress?

Som ejer af en hjemmeside, eller ansat i en virksomhed, hvor en del af dit arbejde er at passe hjemmesiden, så har du sikkert siddet med et væld af spørgsmål om WordPress. Du har måske også været i usikker på, hvor skal du stille dem henne?

Google og YouTube har formentlig ofte været svaret. Det er dog en løsning, som også er en tidsrøver. Det er jo ikke altid, at det er tilgennemskue, hvad man skal søge efter. Måske er det man finder for gammelt, så det ligner slet ikke det, der er på din skærm. Eller det er på engelsk.

Da jeg var nybegynder og let øvet, tilbragte jeg mange timer på nettet, hvor jeg søgte efter hjælp. Vedligeholdelse af WordPress hjemmesiden var kun en del af det arbejde, som jeg var ansat til. Der var så mange opgaver forskellige opgaver, som skulle løses på en forsvarlig måde. Jeg læste mig igennem det ene blogindlæg efter det næste. Så mange YouTube videoer inden jeg fandt det rigtige og brugbare svar, og det tog tid fra de andre opgaver. Men det var “måden at gøre det på”.

Det var bl.a. derfor, at jeg åbnede Facebook gruppen Hjælp, tips & idéer til din WordPress-hjemmeside. Her stiller medlemmerne spørgsmål og bliver lidt klogere på WordPress men, jeg kommer sjældent i dybden med svarene og undervisningen.

For at imødekommet det, jeg udviklet en overbygning til Facebook gruppen nemlig WordPress klubben. Det er en betalt medlemsklub, hvor medlemmerne vil kunne få endnu mere hjælp og ikke blot får et link til at komme videre. Pga. efterspørgslen på dansk materiale, er der udviklet videoer, arbejdsbøger og tjeklister på dansk. Planen er at videobibliotekerne løbende skal vokse, så der vil være mere og mere materiale i klubben.

Klubben er målrettet dem, der arbejder med hjemmesider lavet i WordPress, men hvor det ikke er den primære opgaver i hverdagen. Det er stedet, hvor man kan slå de ting efter, man er i tvivl om, eller stille spørgsmål om WordPress og få dybdegående svar. Ikke bare et link til en (engelsksproget) hjemmeside. Den er også for helt nybegyndere, som enten skal i gang med at lave en hjemmeside, eller som har overtaget ansvaret for en og er usikker på, hvordan det hele fungerer.

Planen er, at WordPress klubben åbner til oktober 2020 og at der er to medlemsniveauer. WP Plus, hvor man har adgang til min hjælp og en læringsplatform. WP Basis hvor man kan arbejde selvstændigt på læringsplatformen men uden hjælp til WordPress.

Hvis du gerne vil vide mere om WordPress klubben, modtage tips til WordPress og et godt tilbud i ny og næ, så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Når du tilmelder dig, så får du samtidig en e-guide, som fortæller dig lidt om hvordan du vedligeholder din WordPress hjemmeside på den rigtige måde.

Få svar på nogle af de spørgsmål du har om WordPress i e-guiden "Sådan vedligeholder du din WordPress-hjemmeside på den rigtige måde"

Hent værktøjskassen med gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. 

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Se også min privatlivspolitik.