fbpx

Kom godt og trygt i gang med din WordPress hjemmeside

Lær de grundlæggende elementer at kende på kun 40 min.

Kurset koster kun din e-mail. Når du henter videoen, tilmelder du dig samtidig WebsitterService’ nyhedsbrev, hvor du får tips, tricks og tilbud om WordPress, hjemmesider, målgrupper og markedsføring. 

På 40 minutter lærer du at:

Du kan få adgang til kurset lige her

Dette minikursus er til dig, der er nybegynder indenfor WordPress eller som gerne vil i gang med at lave din egen hjemmeside. 

Du er usikker på, hvordan du gør og hvem du skal spørge for at komme i gang. I løbet af ca. 40 minutter, kan du kigge mig over skulderen, når jeg bygger en hjemmeside. 

Hvis teknikken gør dig utryg, så vil du på dette kursus opdage, at hvis du følger vejledningerne trin for trin, så kan du sagtens bygge din egen hjemmeside uden at skrive en eneste kode.

Du kan få adgang til kurset lige her

Det siger andre om minikurset "Byg en hjemmeside i WordPress"

Connie SpangenbergIndehaver
Festivitas
Læs mere
"Tror du, at det at opbygge en hjemmeside i WordPress kun er for total nørder, og noget du aldrig selv vil begive dig i kast med, så se Jette Drøgers 'Byg en WordPress hjemmeside'. Du bliver klædt på til at starte din egen hjemmeside i WordPress og får kendskab til de mest basale funktioner. Du bliver ikke verdensmester på en time, men du er godt på vej!"
Karina Hillerup RimmenErgoterapeut & Coach
Hillerup
Læs mere
"Til trods for at jeg allerede havde bygget to hjemmesider, som jeg dog fortsat optimere, så gav kurset rigtig gode tips og tricks til min fremtidige optimering. Det var godt jeg ikke bare tænkte - det har jeg jo gjort - altså bygget en hjemmeside. tak."

Underviseren bag minikurset er mig. Jeg hedder Jette Drøger og er indehaver af WebsitterService. I over 20 år har jeg har jeg arbejdet med med hjemmesider, heraf de 9 med WordPress. I den periode har jeg også har undervist andre i brugen af WordPress.

Siden sommeren 2019 har jeg været kundetypeuddannet i Emotionelle kundetyper®. Det viden jeg har lært her, er en brugsanvisning på, hvordan man skal kommunikere til forskellige kundetyper/målgrupper.

WebsitterService, Uglemosen 9, 3390 Hundested, tlf. 60 55 13 63, websitterservice.dk

Få guiden

"Sådan vedligeholder du din WordPress-hjemmeside på den rigtige måde”

Guiden koster kun din e-mailadresse og du bliver samtidig tilmeldt nyhedsbrevet.

I e-guiden kan du bl.a. læse om

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.