Sundhedstjek af din af hjemmeside

Hvornår har du sidst tænkt på din hjemmeside. Ikke bare bare som et værktøj, der hjælper dig med din markedsføring eller som er en del af din webshop?

Hvis du ligner de fleste med mindre virksomheder, så er det formentlig et stykke tid siden.

Men for at du kan være sikker på at din hjemmeside yder sit bedste, har den løbende brug for at blive tjekket efter. Derfor tilbyder jeg Sundhedstjek af din hjemmeside.

“Det bedste ved Sundhedstjekket er, at vi har fået det på skrift, så er det let at gå tilbage og se hvad det nu var vi skulle rette. Vi har printet den, så vi har noget håndgribeligt og det kan vi rigtig godt lide. Det hele er overskueligt opstillet og bliver gennemgået super godt.”

Katja Feilberg – Tid & Balance

Hvad er et Sundhedstjek?

Med et Sundhedstjek bliver følgende bl.a. gennemgået:

Alle svar bliver samlet i en rapport, hvor du også får tips til, hvordan din hjemmeside kan blive endnu bedre.

I mine svar, arbejder jeg ud fra de Emotionelle Kundetypers® retningslinjer. Hvis du interesseret og vil vide mere om metoden, kan du læse mere om kundetyperne her.

Hvad koster et Sundhedstjek?

OPHØRSPRIS 1.000 kr

Normal pris
1.500 kr

+ moms

Det siger kunderne om Sundhedstjekket

“Inden jeg købte Sundhedtjekket af min hjemmeside, var jeg meget i tvivl om det var den rette farve jeg havde valgt (Emotionel Kundetype®). Jeg håbede at Sundhedstjekket kunne give mig en bedre afklaring.

Mine udfordringer var blandt andet, at jeg manglede sikkerhed for, at min hjemmeside var grøn, og selvfølgelig at jeg gerne ville have flere grønne kunder via hjemmesiden.

Efter Sundhedstjekket, har jeg løst nogle af de anbefalinger, som WebsitterService/Jette gav mig. Nogle var lette og ligetil, andre var mere detaljeret og gav god mening at få ændret. Min hjemmeside hænger nu bedre sammen, og jeg ser frem mere aktivitet og flere kunder.

Det bedste ved Sundhedtjekket af min hjemmeside var, at jeg er blevet bekræftet i, at det jeg gør, er rigtigt. Noget andet var, at det var rart at få indsigt i min Emotionelle Kundetype®, detaljernes muligheder og konkrete løsningsforslag.

Jette er meget grundig og struktureret i gennemgangen af min hjemmeside og ’hensynsfuld’ i sin formulering af løsningsforslagene både de lette og de kritiske. Der er ingen løftede pegefingre, når der er noget som skal rettes. 

Jeg kan varmt anbefale Sundhedstjekket til din hjemmeside.”

Susanne Hoff-Clausen
Indehaver af Mediesitter

“Der var ikke noget jeg var usikker på inden jeg købte Sundhedstjekket af min hjemmeside. Jeg kendte dig og havde tiltro til dig og dine evner, så det var ikke noget problem at sige ja, tak til det. For os er det vigtig, at vi kender dig og ved at du kan dit kram.

Inden vi købte Sundhedstjekket, så vidste vi godt at vores hjemmeside ikke sad lige i skabet. Det er af stor betydning at få andres øjne på siden. Vi havde behov for at få vist, hvad der var godt og dårligt.

Vi har fået løst de fleste af de udfordringer, som vi havde på siden. Og jo, så har vi fået flere ind på siden.

Det bedste ved Sundhedstjekket er, at vi har fået det på skrift, så er det let at gå tilbage og se hvad det nu var vi skulle rette. Vi har printet den, så vi har noget håndgribeligt og det kan vi rigtig godt lide. Det hele er overskueligt opstillet og bliver gennemgået super godt.

Vi er blevet bekræftet i, at der var noget som skulle ændres og så har Sundhedtjekket, givet os ideer til at se tingene på en anden måde, fremadrettet. Vi har fået ideer, som vi ikke havde fået, hvis det ikke havde været for Sundhedstjekket.

Rent personligt har det været vigtigt, at Jette som ekspert har kigget på hjemmesiden. Vi har tillid til dig som ekspert.”

Katja Fejlberg
Indehaver af Tid & Balance

Ja, jeg vil gerne have et sundhedtjek af min hjemmeside

OPHØRSPRIS 1.000 kr

Normal pris 1.500 kr

+ moms

Ryd op på din hjemmeside
- og få styr på dit kontrolpanel

5 dages online minikursus 2.-6. oktober 2023

Vedligeholder du din egen hjemmeside og er det blevet svært at finde rundt “inde bag ved”?
Så deltag i WP klubbens minikursus og få styr på dit kontrolpanel.

Pris for deltagelse: 0 kr*

*Kurset er for medlemmer af WP klubben.
Du får lige nu 10 dage til 0 kr.
Månedsprisen er herefter 350kr +moms