Undervisning

Søger du også på YouTube for at lære nye emner at kende? Men kan du være sikker på at den undervisning du finder der er troværdig? Og alt for ofte er undervisningen på engelsk og den passer helt ikke til dit behov. Måske er den ikke grundig nok, eller også så lærer du ikke helt det du har brug for.

Du har mulighed for at få undervisning i bl.a. WordPress tilpasset netop dit behov. Det kan være at du har overtaget ansvaret for firmaets hjemmeside og har ikke tid til at søge på nettet blandt artikler og videoer efter den rette undervisning. Eller måske er du med dit firma ikke på Facebook endnu og vil gerne hjælpes i gang på en rolig og troværdig måde. Også det tilbyder jeg undervisning i.

At kunne opdatere en hjemmeside, er langt fra denne eneste disciplin, som det kan være en god idé at beherske, når du arbejder med online markedsføring. Måske har du brug for at kunne søgemaskineoptimere (SEO) dine tekster, så de kan blive fundet af Google og Bing. Eller du ønsker at sende nyhedsbreve ud til dine kunder for at sikre dig at du bliver husket, så de også handler hos dig næste gang.

Dit behov for undervisning er individuelt og derfor den undervisning, som du tilbydes af WebsitterService det samme. Du vil få en undervisning, som gør dig mere sikker i dit arbejde med fx din hjemmeside.

Hvad undervises der i?

Ring 60 55 13 13
for yderligere information

Eller send en e-mail til
jette@websitterservice.dk

1:1 undervisning

Ved 1:1 undervisning sidder vi ved siden af hinanden og du styrer musen, mens jeg fortæller, hvad du skal klikke på.

Ved på den måde at gøre undervisningen konkret, vil du bedre kunne huske det nye stof.

Fra 795,- kr + moms pr. time. Hvor lang tid kurset tager kommer an på emnet og hvad du har brug for at lære. Husk der kommer mindst 1 times forberedelse oven i.

Holdundervisning

Ved holdundervisning består undervisningen af skiftevis teori og afprøvning af teori i praksis. 

Min erfaring viser, at netop denne form for undervisning, giver den største sikkerhed for at det nye bliver husket bagefter.

Jo flere deltagere, der er på holdet, jo mindre hjælp til hver enkel. Derfor anbefaler jeg, at hold højest er 12-15 personer. 

Fra 795,- kr + moms pr. time. Hvor lang tid I skal sætte af til kurset kommer an på emnet og hvad I har brug for at lære. Bemærk, der kommer mindst 2 timers forberedelse oven i. 

Janni Hansen
Janni HansenDigital marketingassistent
Læs mere
"Jette er utrolig behagelig og god til at undervise, hun formår at forklare tingene på en måde så selv jeg forstår det."
Jannet Dahl
Jannet DahlDokumentations specialist
Læs mere
"God undervisning generelt i WordPress, det hele var godt, man fik svar på alle spørgsmål."
Tina Hunnerup Kabat
Tina Hunnerup KabatLægesekretær
Læs mere
"Jette er med sit rolige gemyt særligt god til at gøre indviklet viden simpel og forståelig"
Helle Piper
Helle PiperKontorassistent
Læs mere
"Jette er rigtig god til at møde kursister der, hvor behovet er. Hun er seriøs, god til at lære fra sig og altid i godt humør. Det gør at man lytter og lærer. Også, hvor smart/naturligt WordPress er, når først man har lært grundreglerne!"
Hamid Aminrezai ONO
Hamid Aminrezai ONOIT-felttekniker hos PRO Unlimited / Facebook Data Center
Læs mere
"Jette er en dygtig kommunikator, formidler og webdesigner. Hvordan ved jeg det... jo, fordi jeg er blevet undervist af hende for knap et helt år siden i bl.a. digital markedsføring og webdesign."
Katja Feilberg
Katja FeilbergIndehaver af KelsaVisions og
Tid & Balance
Læs mere
"At lære om målgrupper i fht. hjemmesider og især Emotionelle Kundetyper, var en af de største øjenåbnere for mig på kurset."

Hvor foregår undervisningen?

Som udgangspunkt foregår undervisningen hos dig. Hvis du ønsker det, kan det arrangeres at du/I kommer til mig. Bemærk der vil komme udgifter til lokaleleje og forplejning, hvis du ønsker at holde kursus hos mig.

Hent værktøjskassen med gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. 

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Se også min privatlivspolitik.