fbpx

Undervisning

Dejligt at få så flotte blomster af en flok glade kursister.Hvis du er ansvarlig for en hjemmeside, og næsten er grædefærdig når du tænker på det, fordi du ikke kan finde ud af, hvor du skal klikke hvornår? Så lad mig lære dig at bruge systemet. 

Når jeg holder ene-undervisning, så sidder vi ved siden af hinanden og du får lov at styre mus og tastatur, mens jeg forklarer dig, hvor du skal klikke og hvorfor. På den måde kan du hurtigt selv finde rundt og ikke mindst bedre huske det til næste gang, når du sidder alene med det. Du vil undervejs få simple tips og tricks, som kan gøre det endnu lettere at arbejde med hjemmesiden og skuldrene kan blive nede, hvor de hører hjemme.

At kunne opdatere en hjemmeside, er langt fra denne eneste disciplin, som det kan være en god idé at beherske, når du arbejder med online markedsføring. Måske har du brug for at kunne søgemaskineoptimere (SEO) dine tekster, så de kan blive fundet af Google og Bing, eller måske vil du gerne sende nyhedsbreve ud, men ved ikke lige, hvordan du kommer i gang og hvordan du bruger fx MailChimp (system til at sende nyhedsbreve). Dit behov for undervisning er individuelt og derfor er min undervisning det samme. Jeg vil gøre alt for, at du bliver gladere for at arbejde med online markedsføring – så du får lyst til at løfte armene over hovedet og råbe ”yes” eller danse en lille sejrsdans, når det lykkes.

Kontakt mig og lad os sammen finde vi ud af, hvad lige netop dit behov er for undervisning. 

Du skal være opmærksom på, at jeg har brug for at forberede mig, inden jeg underviser dig. Det er for, at du får den bedst mulige undervisning. Læs mere under mine forretningsbetingelser.

"Du er med dit rolige gemyt særligt god til at gøre indviklet viden simpel og forståelig"
Tina Hunnerup Kabat
Indehaver af KabatKommunikation
"Vi vil alle gerne sige 1000 tak for din motiverende og engagerende undervisning. Det har været en fornøjelse <3"
Hold i Digital Markedsføring