fbpx

Vedligeholdelse af hjemmesider

Hvis du foretrækker at bruge din tid på andet end virksomhedens hjemmeside/webshop, kan du overlade den daglige/løbende vedligeholdelse til WebsitterService.

Uanset om det er blogindlæg, varetekster eller andre tekster, som du ønsker lagt ind på din hjemmeside, kan WebsitterService hjælpe.

Din hjemmeside er i trygge hænder og den vil altid er være opdateret.

Sådan foregår det:

Overlader du vedligeholdelsen af din hjemmeside til WebsitterService, vil det foregå på følgende måde:

  • Vi afklarer, hvilken løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed. Hvis du ikke selv kan bearbejde tekster med henblik på seo (søgemaskineoptimering), vil jeg altid anbefale, at det bliver en fast del af aftalen.
  • Betaling kan ske enten med klippekort eller pr. time/minut.
  • Når du har noget tekst og billeder, som du ønsker skal ind på din hjemmeside, sender du det til mig i en mail, samt en forklaring på, hvor på hjemmesiden det skal sættes ind. Hvis der skal ske en bearbejdning af tekst og billeder, ud over vores faste aftale eller hvis der er andre relevante oplysninger, skal det også beskrives i mailen, fx en deadline.
  • Jeg logger ind på din hjemmeside og lægger tekster og billeder ind, evt. efter en bearbejdning. Herefter trækker jeg klip på klippekortet, eller sender en faktura. Du vil altid få besked, når opgaven er løst.
  • Når der ikke er flere klip på klippekortet, vil du modtage en e-mail fra mig, med besked om at klippekortet er brugt.
  • Du har ingen abonnementsmæssige forpligtelser, og kan til en hver tid stoppe samarbejdet. Bemærk delvist brugte klippekort refunderes ikke.

Hvor lang tid tager det?

Tekst og billede lagt ind på en hjemmeside, uden at nogen former for bearbejdning, tager det ca. ½-1 time.

Hvis tekst og evt. billede(r) skal bearbejdes, tager det længere tid. Hvor lang tid, afhænger af antallet af billeder og længden på teksten. Ligesom en eventuel godkendelse fra din side også tager tid. Tiden som du bruger på din egen godkendelse, skal du naturligvis ikke betale for.

Husk, hvis du har købt et klippekort, så er mindste betaling 1 klip – 30 minutter. Dvs. har jeg løst en opgave for dig, som tog 30 min, så trækker jeg et klip på klippekortet.

Har du ikke købt klippekort, så skal du betale for 1 time for samme opgave. Her finder du priser på klippekort og øvrige priser. Der er også en oversigt over, hvor lang tid nogle opgaver cirka tager. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Få guiden

"Sådan vedligeholder du din WordPress-hjemmeside på den rigtige måde”

Guiden koster kun din e-mailadresse og du bliver samtidig tilmeldt nyhedsbrevet.

I e-guiden kan du bl.a. læse om

  • Plugins og temaer
  • Sikkerhed
  • Tekster og billeder

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Jeg vil gerne tilmelde mig Marketingworkshop

Pris pr. gang 500 kr + moms

Bemærk tilmelding til workshops er bindende. Du modtager en faktura til betaling af deltagergebyret. Nyhedsbrevet kan du altid afmelde med et enkelt klik