Vedligeholdelse af hjemmesider

Hvis du foretrækker at bruge din tid på andet end virksomhedens hjemmeside/webshop, kan du overlade den daglige/løbende vedligeholdelse til WebsitterService. 

Uanset om det er blogindlæg, varetekster eller andre tekster, som du ønsker lagt ind på din hjemmeside, kan WebsitterService hjælpe.

 

Din hjemmeside er i trygge hænder og den vil altid er være opdateret.

Sådan foregår det:

Overlader du vedligeholdelsen af din hjemmeside til WebsitterService, vil det foregå på følgende måde:

  • Vi afklarer, hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed. Hvis du ikke selv kan bearbejde tekster med henblik på seo (søgemaskineoptimering), vil jeg altid anbefale, at det bliver en fast del af aftalen.
  • Når du har noget tekst som du ønsker skal ind på din hjemmeside, sender du tekst og billeder til mig i en mail, samt en forklaring på, hvor på hjemmesiden det skal sættes ind. Hvis der skal ske en bearbejdning af tekst og billeder, ud over vores faste aftale eller hvis der er andre relevante oplysninger, skal det også beskrives i mailen, fx en deadline.
  • Jeg logger ind på din hjemmeside og lægger tekster og billeder ind, evt. efter en bearbejdning. Herefter trækker jeg klip på klippekortet, eller sender en faktura. Du vil altid få besked, når opgaven er løst.
  • Når der ikke er flere klip på klippekortet, vil du modtage en e-mail fra mig, med besked om at klippekortet er brugt.
  • Du har ingen abonnementsmæssige forpligtelser, og kan til en hver tid stoppe samarbejdet. Bemærk delvist brugte klippekort refunderes ikke.

Hvor lang tid tager det?

Tekst og billede lagt ind på en hjemmeside, uden at nogen former for bearbejdning, tager det ca. ½-1 time.

Hvis tekst og evt. billede(r) skal bearbejdes, tager det længere tid. Hvor lang tid, afhænger af antallet af billeder og længden på teksten. Ligesom en eventuel godkendelse fra din side også tager tid.

Husk, hvis du har købt et klippekort, så er mindste betaling 1 klip – 30 minutter. Dvs. har jeg løst en opgave for dig, som tog 30 min, så trækker jeg et klip på klippekortet.

Har du ikke købt klippekort, så skal du betale for 1 time for samme opgave. Her finder du priser på klippekort og øvrige priser. Der er også en oversigt over, hvor lang tid nogle opgaver cirka tager. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.