fbpx

Vedligeholdelse af hjemmesider

Hvis du foretrækker at bruge din tid på andet end virksomhedens hjemmeside/webshop, kan du overlade den daglige/løbende vedligeholdelse til WebsitterService.

Uanset om det er blogindlæg, varetekster eller andre tekster, som du ønsker lagt ind på din hjemmeside, kan WebsitterService hjælpe.

Din hjemmeside er i trygge hænder og den vil altid er være opdateret.

Sådan foregår det:

Overlader du vedligeholdelsen af din hjemmeside til WebsitterService, vil det foregå på følgende måde:

Hvor lang tid tager det?

Tekst og billede lagt ind på en hjemmeside, uden at nogen former for bearbejdning, tager det ca. ½-1 time.

Hvis tekst og evt. billede(r) skal bearbejdes, tager det længere tid. Hvor lang tid, afhænger af antallet af billeder og længden på teksten. Ligesom en eventuel godkendelse fra din side også tager tid. Tiden som du bruger på din egen godkendelse, skal du naturligvis ikke betale for.

Husk, hvis du har købt et klippekort, så er mindste betaling 1 klip – 30 minutter. Dvs. har jeg løst en opgave for dig, som tog 30 min, så trækker jeg et klip på klippekortet.

Har du ikke købt klippekort, så skal du betale for 1 time for samme opgave. Her finder du priser på klippekort og øvrige priser. Der er også en oversigt over, hvor lang tid nogle opgaver cirka tager. Er du i tvivl om noget, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig.

Byg din egen landingsside i WordPress Minikursus på 5 dage for 0 kr
Vi starter d. 25. januar

Dette skal vi igennem på de fem dage

Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev med tips, tricks og tilbud om WordPress og Emotionelle Kundetyper