Hent tjeklisten, der får dig sikkert i gang med din hjemmeside

Tjeklisten koster kun din e-mail. Når du henter tjeklisten, tilmelder du dig samtidig WebsitterService’ og WP klubbens nyhedsbrev, hvor du får tips, tricks og tilbud om WordPress, hjemmesider, målgrupper og markedsføring.

Du kan hente tjeklisten lige her

Om tjeklisten

Denne tjekliste er til dig der er nybegynder inden for WordPress, eller som gerne vil i gang med at bygge din egen hjemmeside.

Du er usikker på, hvem du skal spørge om hjælp og hvor du skal på svar på spørgsmål som, hvordan man opretter sider, vælger skabelon (tema) og funktioner (plugins).

Hvis du er utryg ved teknikken, så kan denne tjekliste hjælpe dig. Følger du tjeklisten trin for trin, så vil du opdage hvordan du kan bruge teknikken til at oprette en hjemmeside.

Det siger andre om tjeklisten

”Jettes tjekliste – Kom i gang med WordPress - er lige det, du har brug for, når du skal i gang med din første (eller næste) hjemmeside. Her får du vejledning til, hvordan du trin for trin opsætter de mest basale ting på din WordPress hjemmeside, sådan at du sikkert og nemt får din første (eller næste) hjemmeside ud i verden, uden at bekymre dig om, hvilken opsætning, der er den rigtige.

På bare 15 minutter er du godt i gang med din hjemmeside – og det uden at skulle have en krone op af lommen.

Tak for det Jette”
"Jeg har læst tjeklisten igennem og den er virkelig god.

Overskuelig, to the point og super god at have liggende ved siden af sig, når man starter op 👍😃"
"Jeg har læst guiden og synes den virker rigtig god.

Min hjemmeside er lavet i den editor der følger med webhotellet så lige nu er guiden mindre relevant for mig, men jeg har før overvejet, og droppet igen, at sætte mig ind i WordPress og dér har din guide givet mig mod på at tage det op til overvejelse igen fordi den/ du får det til at lyde enkelt og overskueligt. 😊"

Hvem er bag Kom i gang med WordPress - en tjekliste?

Bag tjeklisten er jeg, Jette Drøger, der er indehaver af WP klubben og WebsitterService. Jeg har over 20 års erfaring med hjemmesider, heraf de 10 med WordPress, både med at lave hjemmesider og undervise andre i brugen af systemet. Det er den erfaring, jeg har samlet i tjeklisten, som du kan hente her på siden.

I 2019 blev jeg kundetypeuddannet i Emotionelle kundetyper®. Det viden jeg lærte, er en brugsanvisning på, hvordan du skal kommunikere til forskellige kundetyper/målgrupper. I kombination med min tekniske viden, så giver det en fordel frem for mange andre af mine kollegaer, da jeg kan hjælpe med at få fundamentet på plads, så din hjemmeside appellerer til din målgruppe.

Jette Drøger har fuldført kurset Yoast SEO for WordPress (blok editor) !

Hent tjeklisten og bliv mere tryg i arbejdet med din hjemmeside

Tjeklisten koster kun din e-mail. Når du henter videoen, tilmelder du dig samtidig WebsitterService’ og WP klubbens nyhedsbrev, hvor du får tips, tricks og tilbud om WordPress, hjemmesider, målgrupper og markedsføring.