Supportaftale

Med en supportaftale sikrer du dig, at din WordPress-hjemmeside løbende bliver opdateret “inde bag ved”. Når den er opdateret, er sandsynligheden meget mindre for at den bliver hacket og at der pludselig er noget, som ikke virker.

Jeg har oplevet kunder, som har henvendt sig, pga. noget på hjemmesiden er holdt op med at virke fx en kontaktformular. Det viste sig, at det skyldtes manglende opdateringer over mange måneder. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at have en hjemmeside, der ikke virker optimalt – og du ikke opdager det. I tilfældet med kontaktformularen er det jo ikke til at sige, hvor mange kunder, der er gået tabt.

Hvis den supportaftale som jeg tilbyder ikke passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte mig. Så får du med garanti en aftale, der passer til dig og din virksomhed.

Indhold

Supportaftalen sørger for at bliver din hjemmeside 1 gang om måneden får

Bonus: 30 min pr måned, hvor du kan bede mig om alt vedr. din hjemmeside fx lægge nye billeder og tekster ind. Yderligere timer koster standard timepris

Pris 500,- + moms pr. måned

Betingelser

Hent værktøjskassen med gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. 

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Se også min privatlivspolitik.