fbpx

Supportaftale

Med en supportaftale sikrer du dig, at din WordPress-hjemmeside løbende bliver opdateret “inde bag ved”. Når den er opdateret, er sandsynligheden meget mindre for at den bliver hacket og at der pludselig er noget, som ikke virker.

Jeg har oplevet kunder, som har henvendt sig, pga. noget på hjemmesiden er holdt op med at virke fx en kontaktformular. Det viste sig, at det skyldtes manglende opdateringer over mange måneder. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at have en hjemmeside, der ikke virker optimalt – og du ikke opdager det. I tilfældet med kontaktformularen er det jo ikke til at sige, hvor mange kunder, der er gået tabt.

Hvis den supportaftale som jeg tilbyder ikke passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte mig. Så får du med garanti en aftale, der passer til dig og din virksomhed.

Indhold

Supportaftalen sørger for at bliver din hjemmeside 1 gang om måneden får

Bonus: 30 min pr måned, hvor du kan bede mig om alt vedr. din hjemmeside fx lægge nye billeder og tekster ind. Yderligere timer koster 795,- + moms.

Pris 300,- + moms pr. måned

Betingelser

Se med live når jeg på en time

Bygger en hjemmeside i WordPress

Dette minikursus er til dig, der er nybegynder indenfor WordPress eller som gerne vil i gang med at lave din egen hjemmeside. 

Dette skal vi igennem:

Det sker d. 10. marts kl. 20 på Facebook – klik, her hvis du gerne vil læse mere inden du tilmelder dig