fbpx

Supportaftale

Med en supportaftale sikrer du dig, at din WordPress-hjemmeside løbende bliver opdateret “inde bag ved”. Når den er opdateret, er sandsynligheden meget mindre for at den bliver hacket og at der pludselig er noget, som ikke virker.

Jeg har oplevet kunder, som har henvendt sig, pga. noget på hjemmesiden er holdt op med at virke fx en kontaktformular. Det viste sig, at det skyldtes manglende opdateringer over mange måneder. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at have en hjemmeside, der ikke virker optimalt – og du ikke opdager det. I tilfældet med kontaktformularen er det jo ikke til at sige, hvor mange kunder, der er gået tabt.

Hvis den supportaftale som jeg tilbyder ikke passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte mig. Så får du med garanti en aftale, der passer til dig og din virksomhed.

Indhold

Supportaftalen sørger for at bliver din hjemmeside 1 gang om måneden får

Bonus: 1 time pr måned, hvor du kan bede mig om alt vedr. din hjemmeside fx lægge nye billeder og tekster ind. Yderligere timer koster 745,- + moms.

Pris 300,- + moms pr. måned

Ekstra bonus

Når du har haft supportaftalen i 12 måneder i træk, tilbydes du et Sundshedstjek af din hjemmeside, så det kommende år med din hjemmeside, starter på et godt fundament.

Betingelser

Få guiden

"Sådan vedligeholder du din WordPress-hjemmeside på den rigtige måde”

Guiden koster kun din e-mailadresse og du bliver samtidig tilmeldt nyhedsbrevet.

I e-guiden kan du bl.a. læse om

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Jeg vil gerne tilmelde mig Marketingworkshop

Pris pr. gang 500 kr + moms

Bemærk tilmelding til workshops er bindende. Du modtager en faktura til betaling af deltagergebyret. Nyhedsbrevet kan du altid afmelde med et enkelt klik