fbpx

Priser

Jeg tilbyder en let og overskuelig prispolitik. Du kan betale timepris eller købe et klippekort, valget er dit. Hvis du er i tvivl om noget, så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig. Længere nede på siden, kan du se eksempler på, hvad du kan bruge et klippekort til. Alle priser nævnt på denne side er ex moms.

Minutpris

20,- kr/minuttet

Hvis du har et hurtigt spørgsmål via telefon, mail eller Messenger, kan du vælge at bruge minutpris.

Fx sender du en mail til mig med et spørgsmål, som tager 5 min. at svare på, så betaler du kun for 5 min. 

Timepris

745,- kr/timen

Bemærk; første time faktureres fuldt, herefter faktureres pr. påbegyndte halve time, med mindre du vælger at købe et klippekort.

Evt. kørsel faktureres efter gældende timepris.

Rimelige priser hos WebsitterService

Klippekort

10 klip
3.538,75 kr.

Med et klippekort på 10 klip
á 30 minutter sparer du 5%

20 klip
6705,- kr.

Med et klippekort på 20 klip
á 30 minutter sparer du 10%

Når du har brugt af klippekortet, vil du månedligt modtage en oversigt over dit forbrug.
Se i øvrigt mine forretnings- og betalingsbetingelser. Klippekort er gældende 1 år fra købsdato.

Ny hjemmeside

WebsitterService tilbyder to muligheder, hvis du vil have en ny hjemmeside. Priser fra 6.000 kr.

Hvad kan jeg bruge et klippekort til? Og cirka hvor lang tid tager forskellige opgaver?

Det er spørgsmål, som jeg ofte får. Du kan bruge det til lige den eller de opgave(r), som du har lyst til. Det samme klippekort kunne fx bruges til undervisning, oprettelse af to nye sider på din hjemmeside og udsendelse af et nyhedsbrev. Det er svært at tidsætte nøjagtigt uden at jeg kender din opgave, men her er et par cirka tider for de mest almindelige opgaver, som jeg har.

  • At lægge en ny tekst og et billede ind på en side på din hjemmeside tager ½-1 time – det afhænger af opsætningen på siden og om billedet skal optimeres til brug på nettet.
  • Søgemaskineoptimering af en tekst tager ca. 1 time – det afhænger dog af tekstens længde.
  • Med undervisning, der bestiller du et afgrænset tidsrum fx 2 timer. Jeg vil naturligvis hjælpe dig med at finde ud af, hvad dit behov er. Du skal være opmærksom på, at der er forberedelse i forbindelse med undervisning. Hvor meget kommer an på, om jeg tidligere har arbejdet med det system, som du bruger.
  • Flytning af en hjemmeside fra et webhotel til et andet tager ½-1 dag. Det afhænger af webhotellet, sitets størrelse og om teknikken arter sig.

Hvis du har en afgrænset opgave, udarbejder jeg gerne et tilbud til dig, så du ved, hvad opgaven forventes at koste. Når jeg laver tilbud er det altid på baggrund af en grundig snak med dig, så vi er helt enige om, hvad det er du ønsker et tilbud på. Se også mine forretningsbetingelser.

Eksempler fra af 3 af mine kunder.

Katja fra Tid & Balance købte 1 klippekort med 10 klip, som blev brugt til nogle udfordringer hun havde med sin hjemmeside. Katja havde selv lavet sin hjemmeside, men der var nogle småting, som hun ikke var tilfreds med, som jeg hjalp hende med.

Kåre fra Intellia har brugt noget af sit klippekort på 20 klip til søgemaskineoptimering af 3 sider på sin hjemmeside. Jeg har også lagt et blog-indlæg med billede ind på hans side, efter at det også var blevet søgemaskineoptimeret.

Betina fra ClinicRelease har købt et klippekort på 10 klip bare for, at hun kan kontakte mig med små ændringer på sin hjemmeside, fx udskiftning af et billede eller retning af priser. Begge dele opgaver som tager ca ½ time hver. Det er nemlig billigere på den måde. Hun betaler kun pr. ½ time med et klippekort. Ellers koster det ved opstart af hver opgave en hel time.