fbpx

Priser

Alle priser nævnt på denne side er uden moms. Hvis du klikker på titlerne herunder, kan du læse mere om ydelserne (bortset fra minutpris, timepris og klippekort)

Alle priser nævnt på denne side er uden moms. Se i øvrigt forretnings- og betalingsbetingelser

Hvad kan et klippekort bruges til? Og hvor lang tid tager en opgave?

De spørgsmål får jeg ofte; og et klippekort kan bruges på netop de(n) opgave(r) som du har. Det samme klippekort kan fx bruges til undervisning, oprettelse af to nye sider på din hjemmeside og søgemaskineoptimering af de samme sider.

Bemærk, det er svært at tids sætte nøjagtigt uden at jeg kender din opgave, men her er et par cirka tider for de mest almindelige opgaver, som jeg har.

  • At lægge en ny tekst og et billede ind på en side på din hjemmeside tager ½-1 time – det afhænger af opsætningen på siden og om billedet skal optimeres til brug på nettet.
  • Søgemaskineoptimering af en tekst tager ca. 1 time – det afhænger dog af tekstens længde.
  • Med undervisning, der bestiller du et afgrænset tidsrum fx 2 timer. Jeg vil naturligvis hjælpe dig med at finde ud af, hvad dit behov er. Du skal være opmærksom på, at der er forberedelse i forbindelse med undervisning. Hvor meget kommer an på, om jeg tidligere har arbejdet med det system, som du bruger.
  • Flytning af en hjemmeside fra et webhotel til et andet tager ½-1 dag. Det afhænger af webhotellet, sitets størrelse og om teknikken arter sig.

Når du har en afgrænset opgave, kan du få udarbejdet et tilbud, så du ved, hvad opgaven forventes at koste.

Tilbud bliver altid udarbejdet på baggrund af en grundig samtale med dig, så vi er helt afklaret omkring opgavens art. Se også forretningsbetingelserne.

Eksempler fra af 3 af mine kunder.

Katja fra Tid & Balance købte 1 klippekort med 10 klip, som blev brugt til nogle udfordringer hun havde med sin hjemmeside. Katja havde selv lavet sin hjemmeside, men der var nogle småting, som hun ikke var tilfreds med, som jeg hjalp hende med.

Kåre fra Intellia har brugt noget af sit klippekort på 20 klip til søgemaskineoptimering af 3 sider på sin hjemmeside. Jeg har også lagt et blog-indlæg med billede ind på hans side, efter at det også var blevet søgemaskineoptimeret.

Betina fra ClinicRelease har købt et klippekort på 10 klip bare for, at hun kan kontakte mig med små ændringer på sin hjemmeside, fx udskiftning af et billede eller retning af priser. Begge dele opgaver som tager ca ½ time hver. Det er nemlig billigere på den måde. Hun betaler kun pr. ½ time med et klippekort. Ellers koster det ved opstart af hver opgave en hel time.

Få guiden

"Sådan vedligeholder du din WordPress-hjemmeside på den rigtige måde”

Guiden koster kun din e-mailadresse og du bliver samtidig tilmeldt nyhedsbrevet.

I e-guiden kan du bl.a. læse om

  • Plugins og temaer
  • Sikkerhed
  • Tekster og billeder

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.

Jeg vil gerne tilmelde mig Marketingworkshop

Pris pr. gang 500 kr + moms

Bemærk tilmelding til workshops er bindende. Du modtager en faktura til betaling af deltagergebyret. Nyhedsbrevet kan du altid afmelde med et enkelt klik