Hent en værktøjskasse til WordPress

Gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. Bemærk, når du henter værktøjskassen, tilmelder du dig samtidig WebsitterService’ og WP klubbens nyhedsbrev, hvor du får tips, tricks og tilbud om WordPress, hjemmesider, målgrupper og markedsføring. Se også min privatlivspolitik.

Om værktøjskassen

Værktøjskasse til WordPress er til dig, uanset om du er nybegynder, slet ikke er startet på din hjemmeside eller du søger inspiration til din WordPress-hjemmeside.

Værktøjskassen forklarer kort, hvorfor jeg anbefaler de forskellige værktøjer og der er links til, hvor du enten kan hente dem eller læse mere. Gratis temaer og plugins anbefaler jeg altid, at du henter via dit kontrolpanel i WordPress.

I værktøjskassen finder du

Det siger andre om Værktøjskassen og andre kurser

"Jeg har læst ”Værktøjskasse til WordPress” med stor interesse. Det er en virkelig god oversigt over anvendelige og konkrete værktøjer, som alle os, der selv har en – eller arbejder med andres – hjemmeside, kan anvende med stor fordel. Jeg er selv ret nysgerrig på hjemmesider og nye elementer, da jeg gerne vil holde min egen hjemmeside up to date (det er derfor jeg er et glad medlem af WP Klubben). Men også fordi, jeg hjælper mine kunder med deres online synlighed – herunder hjemmesider. Jeg fik indblik i nogle værktøjer, som jeg ikke kendte i forvejen. Så glad for jeg hentede ”Værktøjskasse til WordPress” – skynd dig at gøre det samme, så du ikke går glip af vigtig viden til din webside."
"Min hjemmeside er MEGET stor med virkelig mange sider og billeder og med Jettes ryd-op gen i tankerne, er jeg nu igen gået i gang med at rydde op - om det er skuffer, skabe eller hjemmesider, så kommer vi vist ikke uden om, at det skal gøres engang imellem! Så jeg kan varmt anbefale at bruge ’Ryd op på din hjemmeside’ igen og igen og …. "
"Som altid, super godt og jeg er glad for Jettes pædagogiske måde at forklare tingene på.

Jeg er glad for at kurset er holdt forholdsvis kort og konkret, så man rent faktisk kan nå i mål med opgaverne - kurser kan hurtigt blive for lange og kringlede, og så har jeg en tendens til ikke at få fuldført."
Anette Lilja
Webmedarbejder
"Meget informativ og godt forklaret. Tak for at gøre det enkelt.”
"Jeg har læst tjeklisten igennem og den er virkelig god.

Overskuelig, to the point og super god at have liggende ved siden af sig, når man starter op 👍😃"
"Det har været super godt og givet mig fokus på at tale mere til min kundetype end jeg tidligere har formået."

Hvem er bag Værktøjskasse til WordPress?

Forfatteren til værktøjskassen er mig, Jette Drøger, der er indehaver af WP klubben og WebsitterService.

Idéen til værktøjskassen opstod, fordi jeg i mit arbejde igen og igen anbefaler de samme værktøjer, som jeg selv bruger, når jeg underviser i WordPress eller bygger hjemmesider. Mange af dem har jeg brugt i over 10 år, hvilket er lige så længe, som jeg har arbejdet med WordPress. Samlet har jeg over 20 års erfaring med hjemmesider.   

I 2019 blev jeg kundetypeuddannet i Emotionelle kundetyper®. Det er en brugsanvisning og et segmenteringsværktøj der viser, hvordan du skal kommunikere til forskellige kundetyper/målgrupper. Sammen med min tekniske viden, giver det en fordel i forhold til mange andre, der også bygger hjemmesider, da jeg kan hjælpe med at få fundamentet på plads, så din hjemmeside bliver en dine kunder kan lide.

Jette Drøger har fuldført kurset Yoast SEO for WordPress (blok editor) !

Hent værktøjskassen og få gennemtestet inspiration

Værktøjskassen koster kun din e-mail. Bemærk, når du henter værktøjskassen, tilmelder du dig samtidig WebsitterService’ og WP klubbens nyhedsbrev, hvor du får tips, tricks og tilbud om WordPress, hjemmesider, målgrupper og markedsføring. Se også min privatlivspolitik.