Om WebsitterService

WebsitterService drives og ejes af Jette Drøger. Virksomheden har eksisteret siden 1. januar 2018, men på trods af virksomhedens unge alder, har jeg over 20 års erfaring i at arbejde med hjemmesider, både professionelt og som webmaster i forskellige lokale foreninger.

Virksomheden holder til i Hundested/Lynæs, i Halsnæs Kommune og jeg sætter pris på at bo og arbejde lokalt, da det giver mulighed for bedre at kende mine kunder og deres behov.

Når jeg arbejder, så er det vigtigt for mig, at du som kunde kan føle dig tryg igennem hele processen. Det betyder, at jeg gør en dyd ud af at droppe mange fagtermer og tale i et almindeligt forståeligt dansk.

Siden jeg i år 2000 tog efteruddannelse i webdesign og programmering, har jeg haft
forskellige ansættelser, hvor jeg langt de fleste steder havde ansvaret for driften af hjemmesider eller udvikling af hjemmesider, hvilket har givet mig en bred erfaring. Fra 2008 har jeg taget anden efteruddannelse indenfor kommunikation, sociale medier – især Facebook, skrivning af søgbare tekster (SEO), projektledelse og design. Alt sammen viden, der kan komme dig som kunde til gode.

I 2012 stiftede jeg første gang bekendtskab med WordPress og siden har det været mit foretrukne redskab til at lave hjemmesider i. Grunden til det er, at WordPress på verdensplan er det hyppigst brugte system til hjemmesider. Det har eksisteret siden 2003 og i dag er lidt over 1/3 af alle hjemmesider i hele verden er lavet i WordPress. Det betyder at systemet er gennemprøvet og der kommer løbende nye versioner, så sikkerhed og funktionalitet opfylder de behov, der er til en hjemmeside.

I oktober 2020 blev WP klubben en realitet. Den valgte jeg at oprette, da jeg gennem mit arbejde har opdaget, et stort behov for dansk vejledning i WordPress og gerne et sted, hvor du som bruger kan føle dig tryg ved at stille spørgsmål. Det betyder, at jeg gør en dyd ud af at forklare eller helt droppe mange fagtermer og tale i et almindeligt forståeligt dansk.

WebsitterService støtter Vi elsker Halsnæs

Min store erfaring og lokale forankring i Hundested & Lynæs, er med til at give mine kunder en tryg oplevelse.

Se mit cv

Mit CV kan ses på min LinkedIn-profil

Relevante udpluk fra mit cv

Det fulde cv kan ses på min LinkedIn-profil

2020-

2018-  

2017-18 

2015 

2008-12 

2008-12


2003-06
 


2001-02
 

2000-01  

2000   

1998 

Klubejer af WP klubben

Indehaver af WebsitterService

Underviser hos Itucation i bl.a. WordPress og online markedsføring 

Landssekretær hos Sct. Georgs Gilderne i Danmark. Bl.a. webmaster. 

Forskellig efteruddannelse i skriftlig kommunikation og markedsføring via sociale medier.

Kommunikationsmedarbejder/sekretær hos Jagt- og Skovbrugsmuseet. Var bl.a. projektleder på udvikling af ny hjemmeside og var efterfølgende webmaster på hjemmesiden. 

Kontorelev og projektkoordinator hos Træinformation. Havde ansvaret for opbygning af flere hjemmesider og den efterfølgende vedligeholdelse.

Webproducer hos Kelkoo

Webprogrammør hos Hands A/S

Efteruddannelse i Webdesign og programmering

Cand. Mag. i historie og folkloristik fra Københavns Universitet 

Hent værktøjskassen med gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. 

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Se også min privatlivspolitik.