Om WebsitterService

Jette, som har WebsitterService

Hej! Jeg hedder Jette Drøger og det er mig, der ejer WebsitterService. Jeg har haft virksomheden siden 1. januar 2018.

At det skulle være noget med hjemmesider og online markedsføring, som jeg skulle leve af, har jeg ikke været i tvivl om på noget tidspunkt, da jeg har arbejdet med hjemmesider siden år 2000. Det var dengang, der skulle koder til for at trylle en hjemmeside frem. Flere gange har jeg arbejdet sammen med eksterne leverandører, hvor jeg var kunden og skulle forstå alle de mærkelige forkortelser og fagudtryk, som programmørerne brugte. Så jeg kender fornemmelsen af at være fortabt og ikke ane om jeg fik det bestilte leveret. 

Nu er det noget lettere at arbejde med hjemmesider – og ikke mindst hurtigere. Det betyder ikke at min passion er blevet mindre. Tværtimod, jeg brænder stadig for at lave hjemmesider, nu hvor jeg sidder på den anden side af bordet. Jeg har dog ikke glemt, hvordan det er at skulle have hjælp og hvor vigtigt det er som tekniker, at tale i et almindeligt forståeligt dansk, som alle kan forstå.

Ud over hjemmesider, så er online markedsføring; Sociale medier – især Facebook, skrivning af søgbare tekster (SEO), projektledelse og design gennem årene blevet en del af rygsækken.

Jeg elsker mit arbejde og plejer at sige, at jeg arbejder på jordens bedste arbejdsplads. Noget af det bedste jeg ved – rent arbejdsmæssigt – at kunne sidde og nørde foran pc’en med en kop te, lidt guf og god musik i højtalerne. Det betyder også at jeg ”kommer til” at bruge min viden som frivillig webmaster for Sct. Georgs Gilderne i Arresø Distrikt. En organisation af tidligere spejdere, der hjælper især spejdere med forskellige aktiviteter, bl.a. afholdelse af spejderløb.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og så kan vi sammen finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

I min fritid er jeg aktiv i Sct. Georgs Gilderne