Behold troværdigheden på din hjemmeside

Hvis du lige nu har lidt for meget tid, da din virksomhed kører på lavt blus, så tag et kig på din hjemmeside. For at bibeholde troværdigheden på din hjemmeside, vil jeg anbefale at du bruger tid på den.

Jeg har fundet 5 ting, som du selv kan lave på din hjemmeside uden teknisk viden (næsten)

1 Sørg for at dine kontaktoplysninger og åbningstider er opdateret. Hvis din virksomhed er midlertidigt lukket eller man kun kan handle med dig via telefon/Facebook/Messenger, så kan du på den måde du sørge for at dine kunder ikke kontakter dig/går forgæves.

2 Kig din hjemmeside igennem for gamle tilbud, kurser og begivenheder. Dem skal du fjerne, da de forstyrrer de besøgende. Overvej om du skal have nye på. Mange sælger gavekort i øjeblikket, hvis du også gør det, så husk at nævne det på din hjemmeside og hvordan man køber.

3 Undersøg om din kontaktformular virker. Det er ret almindeligt at have en kontaktformular på hjemmesiden og det er desværre ikke altid at man opdager, hvis den pludselig ikke virker. Det er ret let at undersøge det. Du skal blot sende en besked til dig selv.

4 En stor frustration for mange, der besøger en hjemmeside, er links der ikke virker. Derfor er vigtigt at du sørger for at de besøgende ikke havner ude i ingenting, når de klikker på et link. Har du en lille hjemmeside, kan du klikke dig igennem sider og links. Hvis du har en stor hjemmeside fx en webshop er den løsning en umulig opgave at komme igennem. I WordPress er der plugins fx https://wordpress.org/plugins/broken-link-checker/ som kan løse det.

5 Det sidste forslag til din hjemmeside, er at du skal sikre dig at din backup kører. Det vil være så ærgerligt, at der pludselig sker en fejl et sted, og du så skal bruge penge på på at få repareret din hjemmeside.

Hent en tjekliste der får dig sikkert i gang med din hjemmeside

Når du henter tjeklisten, tilmelder du dig samtidig WebsitterService’ nyhedsbrev, hvor du får tips, tricks og tilbud om WordPress, hjemmesider, målgrupper og markedsføring.

I tjeklisten finder du

Hent værktøjskassen med gennemtestede værktøjer til din hjemmeside

Værktøjskassen koster kun din e-mail. 

I nyhedsbrevet får du tips, tricks og tilbud til din hjemmeside og øvrig markedsføring – og du kan altid afmelde dig med et enkelt klik.
Se også min privatlivspolitik.